Beställ så skriver vi ditt cv, personliga brev, LinkedIn - och hittar jobbet som passar dig.

Cv-storytelling

Cv-storytelling är det verktyg som vi på Team Factory använder när vi skriver ditt personliga brev eller presentation. Genom en berättelse så vi sätter ord på vem du är, vad du gör och vad du vill göra i framtiden – och svarar på varför du gör det. Det innebär att du förmedlar ”rätt budskap” till potentiella arbetsgivare genom en berättelse som stärker och utvecklar din professionella profil.

Det primära målet med cv-storytelling i din jobbansökan är att du ska sticka ut och synas och att arbetsgivaren snabbt ska se att du är rätt person för jobbet, men det finns många fördelar:

En personlig berättelse i det personliga brevet ger dig försprång
Syftet med cv, personligt brev. intervju och referenstagning är att arbetsgivaren ska få reda på så mycket som möjligt om dig som person. Det personliga brevet är din chans att redan innan intervjun berätta om dig själv och få den som läser att vilja veta mer.

Att berätta en berättelse om sig själv ger självkännedom
En berättelser underlättar för andra att få en bild vem du är som person, men genom att sätta ord på ambition, passion, styrkor och svagheter så lär du också känna dig själv bättre. Att hitta och formulera sin egen berättelse är en bra väg till självkännedom.

En berättelse gör dig minnesvärd
En berättelse är ett verkningsfullt verktyg för att få andra att komma ihåg just dig och ditt budskap. På mindre än tre minuter kan du berätta en kraftfull story som gör att arbetsgivaren kommer ihåg dig i dagar, veckor eller till och månader efter en intervju.

Berättelser skapar känslomässiga band
En bra berättad story skapar känslor. Ofta kan den som hör eller läser en berättelse relatera till aspekter i sitt eget liv.

En berättelse gör att du sticker ut från mängden
Det finns alltid andra med samma eller liknande kompetens som din. En berättelse gör att du på ett enkelt sätt kan urskilja dig och höja dig från mängden.

En berättelse framhäver vad du har att erbjuda
En berättelse säger mycket mer än bara torra fakta och uppradning av egenskaper. Genom en berättelse kan du på ett intresseväckande sätt måla upp dina kunskaper, talanger, värderingar, egenskaper, kvalifikationer, expertis, styrkor och levandegöra tidigare val och beslut.