Beställ så skriver vi ditt cv, personliga brev, LinkedIn - och hittar jobbet som passar dig.

Våra kunder

Våra kunder kommer från flertalet branscher men alla med den gemensamma nämnaren att de i skarpt läge väljer att ta professionell hjälp för att på så sätt öka chansen att få jobbet de vill ha. De har förstått att ett cv och brev utöver det vanliga är en investering som snabbt lönar sig.

”Stort tack för ett otroligt cv och brev! Ni har prickat precis rätt. Jag hade aldrig lyckats skriva något liknande, eller ens kommit i närheten.” – Marie-Louise, 46 år, Butikschef.

”Wow, är det enda jag kan säga. Vad ni har ställt upp. Ett personligt engagemang och en uppföljning som varit helt otrolig. TACK!” – Kristoffer, 30 år, Jurist.

”Vill säga tack för all hjälp. Brev, cv och intervjuträning från er innebar en jävla skillnad.” – Jannis, 30, Logistiker.

”Ni är ett företag som är generös med att sprida er kunskap i en positiv och varm anda.”  – Maria, 34, Kommunikatör.

”Jag är jätteglad för att jag anlitat er för detta. Jag prövade först en annan aktör på marknaden och jag kan bara säga, en stor eloge till dig och dina kollegor! Så väldigt noggranna och framförallt professionella. Tusen Tack!” – Lisa, 37, Socionom.

”Det var med spänd förväntan jag öppnade dokumenten. Jag fylldes av en positiv känsla med aha-upplevelser när jag läste igenom handlingarna. Det är alltid spännande att prova nya vägar. Tack för ett utmärkt arbete!” – Mona, 48, Jurist.

”STORT TACK! Vilket jobb ni utfört! Jag är oerhört nöjd, önskar att jag hade gjort det här för ett bra tag sedan. Min man lika imponerad kommer att knacka på framöver.”- Fredrika, 33, Projekt- och marknadskoordinator.

”Nu har jag läst, lurat, konstaterat, låtit ligga, läst igen – jag är helt och hållet nöjd med er insats och kommer gladeligen att rekommendera Team Factorys tjänster.”- Tomas, 46, Portifolio Manager.

”Tack för en ovärderlig stöttning och hjälp! Utan er hade jag fortfarande gått och trampat på ett företag där jag inte längre trivdes”. –  Adam, 43, Affärschef.